Tortuga Bar

Tortuga Bar in Durbuy, een unieke kroeg in de Ardennen!

De Tortuga Bar in Durbuy is een unieke kroeg in de Ardennen! Gelegen in het centrum van de kleinste stad ter wereld, is deze kroeg echt de moeite waard. Als je de bar binnen stapt, ben je direct in een wereld vol piraten! Echt super leuk gedaan.

De uitbater is verkleed als Captain Jack en staat achter de bar de biertjes te tappen! En zijn vrouw is ook uitgedost als piraat en brengt een super leuke sfeer in de zaak. Er wordt passende muziek gedraaid en omdat het er altijd druk is, is het ook altijd gezellig!

Echt alles staat in het teken van piraten in de Tortuga Bar. De decoratie is echt super gaaf gedaan. De Pirates of the Caribbean zijn er niks bij! Er is een ruime keuze aan dranken. Er staan talloze biertjes op de kaart en natuurlijk ontbreken de vele soorten rum niet. Zo zijn er maar liefst 300 verschillende soorten rum te koop! Je kan er ook heerlijke cocktails drinken.

In de Tortuga Bar kan je niet terecht voor een kop koffie of een glas frisdrank. Echt overal zit alcohol in en dat komt de sfeer ten goede 🙂 De prijzen van de drankjes is voor sommige mensen misschien even schrikken. Zo betaal je voor het goedkoopste biertje EUR 5,- Maar ach, het is maar geld en het is vakantie dus geniet er lekker van. Helaas is de Tortuga Bar alleen in het weekend geopend dus plan je bezoek goed.

Adres:
Rue des Récollectines 8
6940 Durbuy

accommodaties

Accommodaties

Bekijk de verschillende accommodaties van Camping Grand Bru.
herberg

Herberg Grand Bru

Met grote groepen mensen kunt u verblijven in onze prachtig herberg.
kamperen

Kamperen

Heerlijk kamperen met uw Caravan, Camper of Tent kunt u bij ons terecht.
faciliteiten

Faciliteiten

Ontdek de vele faciliteiten van Camping Grand Bru.