Toeristentreintje

Toeristentreintje in Durbuy

Het Toeristentreintje in Durbuy is van Pasen tot eind oktober een super leuke manier om het Kleinste stadje ter wereld te ontdekken. De trein vertrekt bij Place aux Foires en heeft geen vaste dienstregeling. Dat wil zeggen dat de trein vertrekt als er voldoende mensen aan boord zijn. Een ritje met de trein duurt tussen de 30 en 45 minuten. Dus als u het treintje voor uw neus ziet wegrijden, geen paniek! Ga wat drinken op één van de schitterende terrassen en pak een treintje later.

De route die het Toeristentreintje aflegt is super mooi. Het is een leuke manier om de bezienswaardigheden van Durbuy te bewonderen. Zo gaat u slingerend door de kleine straatjes, komt u door de Grand Rue en natuurlijk wordt het Kasteel aan gedaan. Tot slot gaat het treintje naar de uitkijktoren van Durbuy, gelegen op de heuvel die uittorent boven de stad. Vanaf deze plek heeft u een prachtig panorama van Durbuy, genesteld in een prachtige groene omgeving.

In de maanden juli en augustus rijdt het treintje elke dag. Van Pasen tot eind oktober rijdt het treintje alleen in het weekend. Volwassenen betalen € 6,- en kinderen € 4,-.

accommodaties

Accommodaties

Bekijk de verschillende accommodaties van Camping Grand Bru.
herberg

Herberg Grand Bru

Met grote groepen mensen kunt u verblijven in onze prachtig herberg.
kamperen

Kamperen

Heerlijk kamperen met uw Caravan, Camper of Tent kunt u bij ons terecht.
faciliteiten

Faciliteiten

Ontdek de vele faciliteiten van Camping Grand Bru.