Plopsa Coo

Dagje naar Plopsa Coo

Plopsa Coo is een pretpark gelegen bij de Watervallen van Coo. Het pretpark Plopsa Coo staat in het teken van de bekende Studio 100 figuren. Tijdens een bezoek aan Plopsa coo kunnen de kinderen zomaar helden als Mega Mindy, Kabouter Plop, Wickie de Viking en Maya de Bij tegen het lijf lopen. Maar niet alleen de kleintjes zullen zich vermaken in Plopsa Coo. Plopsa Coo is een pretpark voor jong en oud met circa 20 attracties.

Brasserie Tip – Le Baron
Loop ook eens binnen bij Brasserie Le Baron, een oergezellig bruin café met een groot, zonovergoten terras, direct aan de top van de Watervallen van Coo en pretpark Plopsa Coo. Je vindt er precies díe sfeer terug die hoort bij de Ardennen. De eigenaren zijn Nederlands.

Van al die attracties in Plopsa Coo krijg je natuurlijk de nodige trek. Ook hier is aan gedacht. Op verschillende punten in het park kunt u zich tegoed doen aan complete maaltijden, een heerlijke snack of een verfrissend drankje. Voor de echt zoetekauw is er ook een snoepwinkel waar je naast snoep ook ijs en drankjes kunt kopen.

Een dagje Plopsa Coo is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan de Plopsa Shop. Hier kunt u de leukste spulletjes kopen van onder meer Samson & Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Bumba, Mega Mindy, Maya de Bij en Wickie de Viking. Of u nou op zoek bent naar kleding, beddengoed, rugzakken, knuffels,… U kunt het zo gek niet bedenken of het is hier te koop.

Lengte bepaalt alles

De toegang tot alle attracties wordt bepaald aan de lengte van een kind. Bij veel attracties moet een kind minimaal 85 cm zijn, bij andere zelfs 100 cm of 145 cm. Ook de entreeprijs wordt bepaald aan de lengte en bij de kassa’s staan echt meetlatten. Als uw kind 3-4 jaar oud is, dan zijn er maar een aantal attracties waar het in kan. De kabelbaan, de draaimolen, de rondrijdende konijntjes en natuurlijk kunnen ze spelen op het waterplein. Neem een zwembroek en handdoek mee!

TIP
De entreeprijs voor volwassenen is aan de hoge kant, zeker gezien het geringe aantal attracties. Via vakantieveilingen.nl worden vaak entreebewijzen aangeboden waar u op kunt bieden. Dan kunt u al snel 50% besparen op een kaartje!

Adres:
Coo 4
4970 Stavelot

Meer informatie over Plopsa Coo, ticketprijzen en openingstijden op de website.

accommodaties

Accommodaties

Bekijk de verschillende accommodaties van Camping Grand Bru.
herberg

Herberg Grand Bru

Met grote groepen mensen kunt u verblijven in onze prachtig herberg.
kamperen

Kamperen

Heerlijk kamperen met uw Caravan, Camper of Tent kunt u bij ons terecht.
faciliteiten

Faciliteiten

Ontdek de vele faciliteiten van Camping Grand Bru.