Kanovaren €16,50

Kanovaren op de Ourthe

Tijdens een vakantie in de Ardennen is Kanovaren op de Ourthe een echte aanrader! Geniet van de schitterende natuur, maak pret op het water en wees lekker actief. En als de zon dan ook nog eens schijnt…wat wil een mens nog meer! U kunt op de kalender een reservering maken voor een kanotocht van 7 km. Deze tocht voert u langs de mooiste oevers van de rivier de Ourthe. Gemiddeld genomen doet u anderhalf tot twee uur over deze afstand.

U heeft de keuze uit vier starttijden namelijk 10:30, 12:30, 13:30 en 14:30. De vertrekplaats is Chêne à Han in Grandhan, een dorp in de buurt van Durbuy. Hier parkeert u uw auto en u wordt na afloop van de kanotocht weer teruggebracht naar dit punt. Hier is ook een hotel-restaurant gevestigd met een mooi terras aan het water zodat u direct wat kunt eten en drinken! Wees er snel bij want het aantal plekken per tijdslot is beperkt! Kinderen die kunnen zwemmen, mogen natuurlijk mee. De leeftijd maakt niet uit, als ze maar kunnen zwemmen.

Wanneer

Bij ons kunt u van april tot en met oktober ieder weekend kanovaren op de rivier de Ourthe boeken. In de zomervakantie (1 juli t/m 1 september) is het elke dag mogelijk! Bij extreem slecht weer en bij een te lage waterstand worden reserveringen afgezegd.

Prijs

Korte tocht – 7 km: € 16,50 p.p.
Minimaal 2 deelnemers

Inclusief

De prijzen zijn inclusief BTW, gebruik van de kano, peddel, zwemvest en uitgebreide instructie over het gebruik van de kano en vervoer terug naar het startpunt. Bij het vertrekpunt ligt altijd een ruime mix van 1- en 2-persoonskano’s klaar.

Exclusief

We brengen € 9,95 reserveringskosten in rekening per boeking. Het is verstandig om een waterdichte ton (€ 2,50) bij de startlocatie te huren. Hier kunt u uw portemonnee en telefoon in doen. U kunt kiezen voor een verzekering met buitensportdekking. De prijs per persoon is EUR 2,00.

Locatie

De vertrekplaats is Chêne à Han in Grandhan. Dit is een dorp nabij Durbuy. U wordt verzocht om 15 minuten voor aanvang van de tocht aanwezig te zijn. U kunt gratis parkeren op het grote parkeerterrein aan de overkant van de brug. Aan de andere kant van de brug is Hotel Restaurant La Passarelle gevestigd. Ze hebben een mooi terras aan het water met een heerlijke menukaart. Voor de kinderen is er een grote speeltuin. De ideale plek om na het kanovaren op de Ourthe even bij te komen van alle inspanningen! Kijk voor meer infomartie op de website.

Boekingsbevestiging

Als u de reservering heeft afgerond en betaald, ontvangt u per e-mail een bevestiging. U dient de reserveringsmail mee te nemen en deze moet u afgeven aan ons personeel ter plekke. U kunt de bevestiging ook laten zien op uw telefoon. We staan voor u klaar op de afgesproken tijd op het parkeerterrein bij Chêne à Han in Grandhan.

Annuleren

Helaas is het niet mogelijk om reserveringen kosteloos te annuleren. Zodra wij een reservering binnen krijgen, gaan wij ervan uit dat u op de gereserveerde tijd aanwezig zult zijn op het vertrekpunt. Als kanovaren door lage waterstand niet mogelijk is, wordt uw reservering kosteloos geannuleerd.

Kledingadvies

Afhankelijk van het seizoen doet u er verstandig aan om onderstaand kledingadvies ter harte te nemen.

– Handdoek, Zwemkleding of Korte broek + T-shirt
– Zonnebrandcrème bij zonnig weer
– Warme dunne fleece trui bij wat kouder weer
– Vuilniszak (voor natte kleding na afloop)
– Droge kleding voor na het kanoën, raften of vlotten
– Surfschoentjes of schoenen die nat mogen worden
– Thermisch ondergoed en/of T-shirt (géén katoen)
– Voor brildragers een brillentouwtje
– Voor lensdragers: het is veiliger om een bril te dragen

accommodaties

Accommodaties

Bekijk de verschillende accommodaties van Camping Grand Bru.
herberg

Herberg Grand Bru

Met grote groepen mensen kunt u verblijven in onze prachtig herberg.
kamperen

Kamperen

Heerlijk kamperen met uw Caravan, Camper of Tent kunt u bij ons terecht.
faciliteiten

Faciliteiten

Ontdek de vele faciliteiten van Camping Grand Bru.