Kamperen

Kom gezellig kamperen bij Grandbru!

Camping Grand Bru beschikt over mooie afgebakende kampeerplaatsen waar je met de auto en caravan/tent terecht kunt, Onze kampeerplaatsen liggen allemaal aan de rand van het bos wat rust en gezelligheid uitstraalt.

  • Kampeerplaatsen gemiddeld 95m2
  • Alle plaatsen hebben standaard een elektriciteitsaansluiting van 10 ampère
  • Watertappunt in de buurt
  • Moderne sanitaire voorzieningen
  • Al vanaf € 18,- per dag voor 2 personen (excl. elektriciteit)

Onze camping is voorzien van 2 toiletgebouwen en een wasserette voorzien van grote 10 kg machines.

Zoek & Boek

Kamperen (3)

Kampeerplaatsen
Tentenveld
Kamperen in de Ardennen

Zonder twijfel zijn de bossen van de Ardennen één van de mooiste natuurgebieden in Europa. Op Camping Grand Bru zit je midden in dit bosrijke gebied met een prachtig uitzicht en voldoende wandelroutes.
Je kan hier urenlange wandelingen maken zonder iemand tegen te komen. Van steile heuvels tot grote groene weiden. Het landschap van de Ardennen is namelijk divers en iedereen zal hier genieten van de schoonheid.

Mocht je toch iets meer actie willen tijdens je vakantie, dan is kanoën op de Ourthe een echte aanrader. Vanaf camping Grand Bru is het maar 18 kilometer naar de vertrekplaats Grandhan. Daar kun je aan een tocht van 7 kilometer naar de prachtige plaats Durbuy beginnen.

Camping Grand Bru is ook de ideale plek voor bierliefhebbers. Op ongeveer dertig minuten rijden, vinden we namelijk de La Chouffe brouwerij. Laat je rondleiden in de brouwerij van het wereldberoemde kabouterbiertje of maak één van de wandelroutes die je kunt reserveren via de Brouwerij. Vergeet natuurlijk niet om aan het einde 1 van de heerlijke biertjes vers uit de tap te drinken. Of neem een lekker flesje mee terug naar de camping.

Zoek & Boek