Accommodaties

Vakantiehuizen

Op Camping & Herberg Grand Bru verschillende soorten accommodaties te vinden, voor een weekend weg tot een lange vakantie. Verblijf in een trekkershut, Safaritent of ruime Fermette met 2 tot 6 personen.

Zoek & Boek

Vakantiehuizen (5)

Safaritent trekkershut
Safaritent incl. toilet
Safaritent zonder toilet
Stacaravan
Fermette
Kamperen in de Ardennen

Zonder twijfel zijn de bossen van de Ardennen één van de mooiste natuurgebieden in Europa. Op Camping Grand Bru zit je midden in dit bosrijke gebied met een prachtig uitzicht en voldoende wandelroutes.
Je kan hier urenlange wandelingen maken zonder iemand tegen te komen. Van steile heuvels tot grote groene weiden. Het landschap van de Ardennen is namelijk divers en iedereen zal hier genieten van de schoonheid.

Mocht je toch iets meer actie willen tijdens je vakantie, dan is kanoën op de Ourthe een echte aanrader. Vanaf camping Grand Bru is het maar 18 kilometer naar de vertrekplaats Grandhan. Daar kun je aan een tocht van 7 kilometer naar de prachtige plaats Durbuy beginnen.

Camping Grand Bru is ook de ideale plek voor bierliefhebbers. Op ongeveer dertig minuten rijden, vinden we namelijk de La Chouffe brouwerij. Laat je rondleiden in de brouwerij van het wereldberoemde kabouterbiertje of maak één van de wandelroutes die je kunt reserveren via de Brouwerij. Vergeet natuurlijk niet om aan het einde 1 van de heerlijke biertjes vers uit de tap te drinken. Of neem een lekker flesje mee terug naar de camping.

Zoek & Boek